Elk mens heeft recht op gezondheid
Zuid-Holland > Goeree-Overflakkee > Herkingen
Ron Vijfhuizen

Ron Vijfhuizen – Even voorstellen

profiel_foto2Mijn naam is Ron Vijfhuizen en heb mijn praktijk in Herkingen, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Ik heb in mijn leven diverse sporten beoefend waarbij hardlopen de laatste 20 jaar de boventoon voerde.

Als fanatieke sporter heb ik ervaren hoe het is om fout gediagnosticeerd te worden. In plaats van een verbetering namen de klachten alleen maar toe. Ik besloot dat dit anders moest, dit wilde ik nooit meer meemaken!

Al vanaf 2007 verdiep ik mezelf in de mens en het menselijk lichaam. Die kennis wil ik graag met jou delen!!

De eerste stap was een opleiding tot sportmasseur, daarna volgde de opleiding tot massagetherapeut. Ik heb een HBO opleiding Medische basiskennis en Psychosociale basiskennis afgerond. Dit is een vereiste van diverse zorgverzekeraars om de behandeling vanuit een aanvullend pakket alternatieve geneeskunde geheel of gedeeltelijk aan cliënten te vergoeden.

Natuurgeneeskundige Therapie

De benadering van een natuurgeneeskundig Therapeut  is ‘holistisch’, dit geheel volgens de 5 natuurgerichte principes. Dus niet alleen uitgaande van een klacht, maar altijd van een mens als samenhangend geheel (van in- en uitwendig, fysiek en psychisch functioneren). We gaan samen op zoek naar wat er aan de hand is en welke aanpak daarbij past. Diverse massagemethoden zoals; holistische massage, sportmassage, klassieke massage, bindweefselmassage en triggerpoint therapie, zullen, zo nodig afwisselend, worden toegepast. Vanzelfsprekend is een eerste gesprek om nader kennis te maken altijd mogelijk en kosteloos.

Zie de aparte site Natuurgerichte-Energie.nl voor meer informatie.

Overzicht opleidingen

 • MBO opleiding Sportmassage 2008
 • HBO opleiding Massage therapeut 2012
 • HBO opleiding Medische basiskennis 2013
 • HBO opleiding Psychosociale basiskennis 2014
 • HBO opleiding Natuurgeneeskundig therapeut 2015
 • HBO opleiding Massage bij Kanker voor Professionele therapeuten 2017
 • MBO+ opleiding Kinesiologie 2018
 • HBO opleiding Quantum geneeskunde 2019
 • HBO opleiding Hypnotherapeut 2020

Bij- en nascholing:

 • 2015: Stoelmassage
 • 2016: Orthomoleculaire suppletie
 • 2018: Landelijke scholingsdag Massage bij Kanker
 • Depressie of Chronische Stress? nascholing PsBK
 • De ‘Buikhersenen’ Relatie Brein/Buik,nascholing MbK
 • Introductiecursus “De ziekte van Lyme”
 • Babbelen met je cellen, nascholing Mbk
 • 2019: Landelijke scholingsdag Massage bij Kanker
Stel je behandeling niet langer uit maar maak direct een afspraak!!
0187-664 926
of 06-4735 9130
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08.00 uur
tot 20.30 uur,
andere tijden in overleg.

NIEUW!!!


Virtuele Maagband
tegen gewichtstoename


Hypnose therapie (roken, gewicht, etc.)
Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc.


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Reacties klanten

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken ;-)

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties...

Gratis advies

Ik geef gratis advies voor klachtgericht behandelen en preventief onderhoud.  Neem vrijblijvend contact met mij op.