Reacties van klanten

Feedback van klanten over hun behandeling stel ik bijzonder op prijs. De positieve reacties van klanten zijn een bevestiging van de kwaliteit en effectiviteit van mijn werk.


 

André Kamp

Al geruime tijd had ik last van een pijnlijke heup/been. Doordat ik pijn had sliep ik slecht en zag mezelf bijna in een neerwaartse spiraal terecht komen. De huisarts adviseerde om dan maar eens ergens met een behandeling te beginnen en gaf me een verwijsbrief mee. Ik heb hierop contact gezocht met de leeuw massagetherapie en een afspraak was snel gemaakt. Deze therapeut wist precies wat de huisarts bedoelde en ging er mee aan de slag. Nu na enkele behandelingen ben ik pijnvrij en slaap weer heel de nacht.


 

D. Almekinders

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik last van mijn onderrug. Hiermee ben ik bij Ron terecht gekomen voor een zwangerschapsmassage. Al tijdens de massage, maar ook zeker erna voelde ik me een stuk beter. Ik kon me weer veel makkelijker bewegen. En ondanks m’n groeiende buik kon de massage in de loop van m’n zwangerschap gewoon doorgaan. De massage kan namelijk ook zittend gegeven worden. Daarnaast neemt Ron iedere massage de tijd om de klachten door te nemen en is iedere massage dus uniek, zowel per persoon als per keer dat je komt. Een echte aanrader voor iedere zwangere dus!


 

A.H uit Stellendam

De kramp in mijn been duurde al meer dan een maand en de door de arts voorgeschreven medicijnen hielpen helemaal niks. Via een kennis had ik van Ron gehoord en besloot daar contact mee op te nemen. Deze heeft me in enkele behandelingen van de kramp verlost, het is ook niet meer terug gekomen!


 

Diana K. uit Herkingen

Klachten: een tenniselleboog. Waarschijnlijk is dit ontstaan door mijn baan in de zorg waarbij ik vaak moet tillen of andere zware dingen doe. De kracht in mijn arm nam door de pijn steeds verder af, waardoor je minder goed kunt functioneren. Zelfs met een brace om mijn arm was dit bijna niet te doen. Na 3 pittige behandelingen was ik van de pijn af, ik kan mijn werk weer naar behoren doen!


 

Marion v.d. N

Een lange poos liep ik met een frozen shoulder en de pijn werd als maar erger. Van alles heb ik geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Opereren was voor mij geen optie!                                                                                       Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en naar De Leeuw Massagetherapie gebeld, misschien dat die wat voor me konden betekenen. Na een duidelijke uitleg van het behandelplan zijn we met de behandelingen gestart.                  Na een week of 6 was de pijn stukken minder en kon ik al weer veel beter bewegen. Met de meegegeven oefeningen ga ik het zeker redden!


 

M. Koene

Al jaren ben ik een tevreden klant bij Ron.  De behandelingen die ik krijg hebben een Preventief karakter. Doordat ik na iedere behandeling gelijk weer een nieuwe afspraak in plan voorkom ik dat mijn klachten weer langzaam de overhand krijgen en wordt er op tijd ingegrepen.


 

P.B. uit Dirksland

Daar ik al jaren tob met behoorlijke rugklachten ga ik met enige regelmaat naar een chiropractor, dit om mijn rug en heupen weer in lijn te zetten. Het nadeel hiervan is dat er aan de spieren niets gedaan wordt en je daarom vaak voor langere tijd met spierpijn blijft rondlopen. Gelukkig kwam ik met Ron in contact en die behandelingen van hem hebben er voor gezorgd dat ik weer sneller lekker in mijn vel zit en me fitter voel.


 

Lianne

Heel erg bedankt namens Marius en mezelf. Ik kan nu wel merken dat die behandeling echt nodig was, en ben blij met het resultaat. Ik heb er zeker baat bij want het lopen gaat al stukken beter, gelukkig! Op de plaats waar je me gemasseerd heb moet ik het niet aanraken, want dat is best wel pijnlijk, maar ook dat wordt minder en trekt al weer weg. Heel fijn dat je ff tijd voor mij had.


 

 

Temara

Beste Ron,
Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren. Eigenlijk zou ik rustiger aan moeten doen. Maar ik moet ook veel dingen doen.
In ieder geval gaat het nu een stuk beter met bewegen.


 

Julia

Al vijf jaar had ik een heel pijnlijke schouder, fysio geen resultaat huisarts en orthopeed wilden een spuit zetten, maar daar ben ik absoluut op tegen.
Dus mee leren leven, kon mijn arm niet eens meer omhoog krijgen,iets simpels als ramen zemen was een drama, schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen, na een paar dagen een beurs gevoel te hebben gehad, voelde ik geen pijn meer, nu na totaal drie keer te zijn geweest doe ik alles weer, dus Ron je bent een kei, bedankt dat ik na zo lang eindelijk pijnloos kan leven.


 

Krijn Heerschap

Zere schouder en niet zo`n beetje ook, na wat getob met fysio bleef die schouder maar pijn doen, word je heel erg moe van.
Totdat ik bij Ron terecht kwam! Na de 1e behandeling voelde ik al een enorme verlichting , dat was in april 2013. Daarna nog 3 keer een behandeling gehad van Ron en vanaf Mei 2013 was de pijn geheel weg! Ondertussen is het november 2013 en totaal geen last meer gehad van die schouder, ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-). Ron is een zeer bekwaam en meegaand mens, hij `voelt` met je mee en pakt je probleem resoluut aan ! Echt een aanrader bij pijn en of blessures !!!

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties…