Hypnose therapie

Waarom Hypnose?

Hypnose therapie - communiceren met het onderbewuste

Het doel van hypnose therapie is om een ingesleten gewoonte te veranderen. Met deze techniek kan je communiceren met het onderbewustzijn van de cliënt.

Sommige mensen ervaren spanningen of slapen slecht en willen hier iets aan doen. Weer anderen hebben veel last van hoofdpijn of migraine of willen afvallen of stoppen met roken.

Hypnotherapie is een bewezen effectieve behandelvorm. De effectiviteit verschilt wel per persoon. Hiervoor kijken wij samen naar jouw klachten en of het bij jouw behoeften aansluit.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door goed en aandachtig te luisteren naar de stem en de instructies van de hypnotherapeut breng je jezelf in een trance. Hierdoor is het mogelijk om het onderbewustzijn te bereiken en de vooraf besproken suggestie te geven. Zodra je eenmaal weet hoe het werkt, is het niet moeilijk om in trance te komen. Deze methode is daarom voor vrijwel iedereen geschikt.

Je behoudt altijd de controle

Je onderbewustzijn is 10x alerter dan je bovenbewustzijn om suggesties in hypnose op te pikken!!

De hypnotherapeut helpt om in trance te gaan, terwijl de cliënt zelf de controle behoudt op het proces. Elke vorm van hypnose is dus in feite zelfhypnose. In de hypnotische toestand is ontspannen eenvoudiger om de aandacht op jezelf te richten. Zo leer je meer controle te krijgen over je eigen gedachten en gevoelens.

Hypnose is een snelle methode om stress te verminderen

Hypnose therapie - communiceren met het onderbewuste

De therapeut kan bijvoorbeeld suggesties van rust en ontspanning geven aan patiënten met stressproblemen. Of suggesties om het zelfvertrouwen en energieniveau van de patiënt te verhogen bij de uitgebluste patiënt met burn-out symptomen. Ook stoppen met roken behoort tot de mogelijkheden. Dit alles gebeurt met instemming en bewust medeweten van de patiënt.

Het mooie aan hypnose is bovendien dat je het niet alleen met hulp van een therapeut kan doen, maar dat je het ook zelf eenvoudig kunt leren. Met deze techniek kun je dan thuis zelf aan de slag! Tijdens het consult bespreken wij wat de mogelijkheden zijn.

Resultaten met hypnose therapie

Al meerdere cliënten zijn gestopt met roken, sommigen na een aantal sessies en anderen na slechts één enkele sessie. Ook hebben mensen baat bij de ontspanning en anti-stress behandelingen.

Het belangrijkste is, en dat geldt eigenlijk voor ieder te behandelen probleem, als de cliënt zeer gemotiveerd is, zal de kans van slagen groot zijn.

Deze therapie is beschikbaar op Goeree-Overflakkee. Neem contact op voor een afspraak!

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties…