Mijn aanpak voor jouw migraine problemen

Mijn algemene aanpak van migraine klachten bestaat uit:

Behandeling van migraine klachten
 • Een afwisselend stevige bindweefselmassage met een ontspannende behandeling om vooral de spieren rondom de nek, schouders en rug los te maken. Hierdoor zal de doorbloeding van het aangrenzende en vastzittende weefsel aanzienlijk verbeteren! Deze behandeling pakt aspecten aan zoals de adertjes in het hoofd die opzwellen, en verkrampte spieren rondom de schedel en in de nek. Daardoor kan het bloed sneller afgevoerd worden zodat er minimale druk optreed in het hoofd en de spieren.
 • Een hypnose is ook mogelijk. Dit om tot een diepe ontspanning te komen en daardoor de trigger van migraine proberen af te zwakken.
 • Tijdens de intake en gesprekken tijdens de behandeling, kunnen we oorzaken van stressoren opsporen en deze waar nodig aanpassen of elimineren. Bekend is dat voeding – met name zoetstof, koffie en smaakversterkers – een rol kan spelen bij migraine en hoofdpijn. We nemen dit door om tot een persoonlijk advies te komen.
Behandeling van migraine klachten

Behandelingen migraine

Het aantal behandelingen varieert per cliënt en hang af van de frequentie van de migraine. We gaan uit van 5 behandelingen en kijken tijdens dit proces hoe de effectiviteit van de behandelingen is. Nadat een goed effect behaald is, maken cliënten vaak een maandelijkse afspraak om herhaling van de klachten te voorkomen. Het is beter om preventief onderhoud te plegen dan de soms wekelijks terugkerende klachten af te wachten!

Cliënten ervaren een duidelijke afname van frequentie en hevigheid van de klachten.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies over jouw migraine klachten.

Ter illustratie hierbij een verhaal van een cliënt:

´Mijn voornaamste klachten waren veel pijn in spieren en gewrichten en wekelijks migraine waarbij ik 2 dagen uit de running was. Ik heb een x aantal specialisten in de reguliere gezondheidszorg bezocht zonder resultaat. Bovendien ben ik geen voorstander van het gebruik van medicatie, en zeker wanneer er geen diagnose is. Ik heb het wel geprobeerd maar helaas zonder resultaat.
In feite was ik formeel `gezond´ maar daarmee waren de klachten niet weg.

Sterker nog de vermoeidheid werd erger en het dagelijks functioneren zwaarder. Daar ik op een gegeven moment het gevoel had dat mijn hele lichaam pijn deed dacht ik dat een massage in ieder geval wel fijn zou zijn. Zodoende ben ik bij De Leeuw Therapie terechtgekomen (na een zoektocht op internet).

Ik ben altijd al een voorstander van de holistische benadering; een mens is meer dan de som der delen. Ron Vijfhuizen heeft zijn kennis en vaardigheden als sportmasseur en holistisch therapeut op een positieve en professionele manier weten te combineren. Bovendien straalt hij rust uit en neemt de tijd. Maar ook zo nu en dan een schop onder mijn kont had ik ook wel nodig.

Veel minder migraine klachten

Inmiddels zijn mijn klachten met 75% vermindert. De migraine is van 1 tot 2 keer per week naar 1 keer in de 4 of 5 weken gegaan (en dat is waarschijnlijk hormonaal). Ik weet hoe ik er mee om kan gaan; ik ken mijn valkuilen. Ik blijf de behandelingen preventief volgen maar minder frequent. Wat mij betreft een aanrader en zeker waard om te proberen´.

Bettina

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties…