Wil jij graag hulp bij het stoppen met roken?

Stoppen met roken door hypnose therapie

Je neemt je voor om te stoppen met roken en probeert het op pure wilskracht. In de meeste gevallen is dit enkele dagen, of weken vol te houden. Daarna verval je uiteindelijk toch weer in de oude gewoonte. Dat is het gevolg van een vastgeroest patroon in je onderbewuste.

De meeste cliënten die bij mij in behandeling komen voelen zich wanhopig. Ze begonnen niet zelden al op jonge leeftijd met roken. Iedere roker weet dat roken ongezond is, dat het stinkt en heel veel geld kost.

Ben je niet in staat om te stoppen met roken? Dankzij hypnose is stoppen met roken eenvoudig. De kracht van hypnose is enorm en er is meestal maar 1 sessie nodig om definitief af te rekenen met je nicotineverslaving. Daarna merk je dat de behoefte naar een sigaret verdwenen is en je als niet-roker door het leven gaat.

Alleen geschikt als je écht 100% zeker wil stoppen met roken….

Allereerst is het belangrijk dat je bedenkt waarom of voor wie je stopt met roken. Het maakt niet uit hoelang of hoeveel je rookt. Alleen als jouw motivatie goed is en je bereid bent om in hypnose te gaan is dat voldoende.

Misschien twijfel je nog, lees de onderstaande reacties van mensen die de knoop hebben doorgehakt!!

Een ervaring van een cliënt
“Omdat ik opnieuw vader ben geworden wil ik nu echt stoppen met dat smerige roken. Ik wil dat mijn gezin geen last meer ondervindt van mijn slechte gewoonte. Ik had al meerdere pogingen gedaan om te stoppen met roken maar iedere keer ging het na enige tijd toch weer mis.
Na de hypnose behandeling voelde het gewoon anders, het ís ook anders dan gewoon stoppen met roken. Ik had direct geen behoefte meer aan een sigaret, en dat was na de eerdere pogingen wel anders. Toen was ik gestopt maar had nog wel de behoefte om te roken. Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben. Ik heb nog wel een sigaret geprobeerd maar vond het echt smerig… hier begin ik echt niet meer aan!”

Nog een verhaal van iemand die zeer enthousiast is.
“Ik wilde zo graag stoppen met roken maar het lukte mij niet op eigen kracht. Toen heb voor de hypnose gekozen. Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt.
Ik vond het wel spannend om in hypnose te gaan maar door de goede uitleg van de therapeut, die mij verzekerde dat ik voor 100% controle zou hebben op de situatie, heb ik het toch gedaan. Erg trots ben ik achteraf, ik rookte soms 4 pakjes sigaretten per week en heb nu al een half jaar niets meer aangeraakt!! Ik begin in de fase te komen dat ik, wanneer ik anderen zie roken, bij mezelf denk: wat ben ik blij dat ik niet meer rook!”

Maak NU een keus, stoppen of doorgaan…
Neem direct contact op voor een afspraak.
Deze afspraak is ook beschikbaar op Goeree-Overflakkee.

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties…