Massage therapie op de jaarmarkt 2015 in Herkingen

Prijsvraag geuren jaarmarkt Herkingen 2015

 Na het succes van het vorig jaar was ook dit jaar de jaarmarkt voor ons en veel bezoekers een geweldig leuke en zinvolle ervaring. Er waren de nodige klanten en bekenden van het vorige jaar die nog eens bij ons kwamen om te informeren of er nog nieuws was onder de zon en/of om te bedanken voor de fijne behandeling die ze genoten hebben in het afgelopen jaar. We spraken opvallend veel nieuwe mensen die interesse toonde in de diverse massage therapie behandelingen en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

De gelegenheid om mensen uit de regio te laten zien wat wij met massage voor hen kunnen betekenen was erg stimulerend. Zeker als je steeds weer de bevestiging krijgt dat je de kwaliteit van het leven van mensen kan verbeteren met een passende massage. Er is nog veel voorlichting te geven over het verlichten of verhelpen van acute en chronische klachten met massage. Met name de manier waarop een masseur inspeelt op de individuele problematiek van elke patiënt. Dat is zowel onze kracht als de uitdaging!

In 2014 was er veel belangstelling voor de prijsvraag over het gewicht van de hot-stones die gebruikt worden om de doorbloeding van spieren te bevorderen maar dit jaar hebben we het wat luchtiger aangepakt. Dit onder het motto “Massage, daar zit een lekker luchtje aan…” wat in massage land beter bekend is als “aroma therapie”
Dit jaar was er een prijsvraag, “welke geuren bevinden zich in de flacons”
Bij massage worden vaak etherische oliën gebruikt met geuren die patiënten helpen om zich te ontspannen of juist energie op te doen. Onze prijsvraag voor dit jaar was dan ook om de geur in vier flesjes olie te raden. Om het zich zelf gemakkelijk te maken werd er rijkelijk gesmeerd, wat leuke taferelen met zich mee bracht! De masseur moest er zelfs nog aan te pas komen om dit in goede banen te leiden…
Om het niet te moeilijk te maken hebben we redelijk bekende geuren gebruikt en geen “instinkertjes”

Prijsvraag geuren jaarmarkt Herkingen 2015

Dat sommige mensen    niet alle geuren even lekker vonden ruiken was wel te zien aan de reacties die het teweeg bracht. Van vies tot heerlijk en veel daar tussen in, was een veel gehoord antwoord. Helaas stond dat niet op de keuze kaart en moest er écht goed nagedacht worden alvorens een antwoord te geven.

De oplossing van de prijsvraag, de juiste geuren met de daarbij behorende werking, is als volgt:

 • Flacon A -Ylang Ylang:
  Een frisse citrus uitbarsting van sinaasappel vormt het hoogtepunt van deze prachtige geur met het diepe aroma van ylang-ylang. Het is een ontspannende en rustgevende geur en is behulpzaam bij stress, angst en depressie.
 • Flacon B – Lavendel:
  Binnen de aromatherapie wordt lavendel gebruikt bij: misselijkheid, snijwonden en brandwonden, en bij verkoudheid. Tevens werkt het tegen depressie en slapeloosheid.
 • Flacon C – Jeneverbes:
  Jeneverbes ondersteunt het lichaam bij de ontgifting, het kan de afscheiding stimuleren van vloeibare en vaste giftige stoffen. Jeneverbes etherische olie is zeer heilzaam bij gewrichtspijn, reumatische klachten, jicht, zenuwpijnen en spierpijn.
 • Flacon D – Eucalyptus:
  Eucalyptus is zeer effectief bij: voetschimmel, ontstekingen, verkoudheid, ruwe droge handen, ontsmetten, doodt vele soorten bacteriën en schimmels. Werkt ook bij hoest, verkoudheid, keelpijn, griep, migraine, reumatische pijnen, zenuwpijn.

Veruit de meeste deelnemers kozen als eerste voor Eucalyptus op hun formulier, gevolgd met Lavendel. Hierna werd het al een stuk moeilijker. “Een hele opgave” vonden een aantal mensen maar toch was er iemand die ze alle 4 goed had!! Een goeie neus!
Lucia Vis uit Sommelsdijk GEFELICITEERD!!! Jij had de beste neus en krijgt hiermee een massage van een uur naar keuze!
Omdat het mogelijk was om korting bij elkaar te winnen, dit door meerder antwoorden goed te raden en op de juiste plaats op het keuze formulier in te vullen, zijn er wel 60!! prijswinnaars uit de bus gekomen, hiervan later in de maand meer nieuws. De kans is groot dat ook jij iets goed ingevuld hebt en val je in de prijzen, hou de website dus goed in de gaten!!

Enkele weken geleden konden we u berichten dat we een winnares hadden van de actie die we hielden op de jaarmarkt in Herkingen 2015, Lucia Vis uit Sommelsdijk was de gelukkige!
Deze week heeft ze haar prijs verzilverd en ze was heel erg benieuwd hoe de massage zou verlopen en wat het haar zou brengen. Gekozen werd door haar voor een uur hot-stone massage met een heerlijke geurende olie, iets wat een totale ontspanning kan geven en je doet wegdromen van de werkelijkheid. Fantastisch, wat een geweldige ervaring is dit!! Dit had ik echt niet verwacht dat ik zo’n massage zou winnen, aldus de verbaasde winnares. Een herhaling van deze behandeling is inmiddels al ingepland, ze wil dit zeker vaker gaan doen!

Belangrijk voor de prijswinnaars!
Inmiddels hebben we alle ingevulde kaartjes bekeken en kortingsgroepen gemaakt van 10% – 20% – 30% – 40% en daarin staan de namen waar ze bij behoren. De groep waar jouw naam bij staat geeft aan welke korting je kunt krijgen op een massage naar keuze. De actie is geldig tot eind van het jaar, maak dus op tijd een afspraak, dit om teleurstelling te voorkomen.
De volgende namen zijn naar voren gekomen:

3 juiste antwoorden = 30% korting

Henk de Koen
Silvia Willemsen

2 juiste antwoorden= 20% korting
Angela v.d. Ochtend
Carla v.d. Ochtend
Diana v.d. Veer
J.v. Delft
Jan Almekinders
Jeanet Klink
Jessica Snel
Jos v Prooijen
L. Oranje
Lenny Mesir
M. Kalle
M.E. v. Norden
Marian Kortekaas
Marijke Blom
Monique Kik
Petra Hoek
v.d. Made

1 juist antwoord= 10% korting

A. Kik
A. Ringelberg
A. v. Sliedrecht
Anja Markus
Blour
Eva Bazen
F.Vis
G. Kalle Huizer
G. Nefkens
Gerda v.d. Vliet
H. Vrijvogel
H.M. Andeweg
Helma kievit
Ineke Lenssen
Inge Hart
Joke Timmermans
Joyce Geluk
K. Ros
Kelly Struik
Kristel van Steen
Lianne v.d. Ochtend
Loes v.d. Ree
Marije v.d. Broek
Mariska Molenaar
Marius Knops
Marjo v M
Nadine Almekinders
Netty Sruijk
P. Hoogmoed
P. Loppebuin
Rob den Uil
Ruud kasbergen
S. v. Noordt
Sandra Mutsaers
Sas v.d. Sluis
Solleveld
Sylvia v.d. Veer
Wolters
Xenia Weezenaar
Y. Stegen

Staat jouw naam of die van een bekende er tussen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we leggen de mogelijkheden uit hoe je ook jouw prijs kunt verzilveren.
Tot ziens bij de Leeuw massagetherapie.

Zie ook ...

Virtuele Maagband

tegen gewichtstoename

Speciale Therapieën

Hypnose therapie
tegen roken, stress, etc


Behandeling van migraine, aanzienlijke vermindering klachten!

Testimonials

 • Wilhelmina

  Nadat ik bijna 60 jaar gerookt heb en vele stoppogingen later, heb ik de knoop doorgehakt. Mer succes!

 • Karel

  Mijn collega’s moesten wel lachen toen ik vertelde dat ik vanaf nu een niet-roker ben.

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken 😉

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties…