Elk mens heeft recht op gezondheid
Zuid-Holland > Goeree-Overflakkee > Herkingen
Ron Vijfhuizen

Hot-stone massage

DSC06823a

Hoe werkt het?

De stenen worden opgewarmd in water tussen de 45 en 50 graden en geven bij de behandeling hun warmte geleidelijk af. De rug wordt van een rij stenen voorzien zodat deze alvast kan opwarmen.
Met olie worden de benen gemasseerd waarna de warme stenen heerlijk over de huid en onderliggende spieren glijden en hun warmte goed afgeven.

Hierna is de rug aan de beurt, ook hier masseer ik eerst met olie en gebruik later de warme stenen om goed op de spieren te kunnen werken. Bij pijnlijke plekken wordt extra aandacht gegeven en een eventuele verzuring wordt aangepakt.
Er zit een standaard lijn in de massage maar aangezien elke patiënt anders is, worden pijnlijke lichaamsdelen en gevoelige plekken intensiever behandeld.

Wat doet het met je?

Hot-stones massageDe combinatie van warme stenen met een ontspannende massage zorgt voor een kalmerend effect, wat chronische pijn zoals bij fibromyalgie kan verlichten, stress helpt te verminderen en diepe ontspanning bevorderd. Door de warme stenen openen de bloedvaten waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Waarom zit het in mijn massage programma?

De kwaliteit van de behandeling hangt af van hoe goed de therapeut is opgeleid, hoe vaardig hij of zij is, en of hij of zij geniet van het geven van de behandeling. Ik heb de opleiding gekregen in een thermen (spa) waar ik enkele jaren werkzaam was. Dat zijn vooral de plaatsen waar deze massage heel vaak gevraagd wordt, en heb ik juist daar mijn ervaring en voorliefde van deze massage vorm opgebouwd.

Enkele voordelen van de Hot-stone massage op een rijtje…

 • De warmte van de stenen helpt je spieren te ontspannen/verlicht spierstijfheid en verbetert de bloedsomloop en stofwisseling.
 • Verzuring in de spieren (ophoping van afvalstoffen, met name melkzuur) wordt tegengegaan door de afvalstoffen door de warmte en de massage sneller af te voeren.
 • De massages zijn heilzaam voor zowel fysieke en psychologische niveaus.
Stel je behandeling niet langer uit maar maak direct een afspraak!!
0187-664926 of 06-47359130
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
van 08.00 uur
tot 20.30 uur,
andere tijden in overleg.

Reacties klanten

 • Bettina

  Mijn migraine en stijfheid klachten zijn met 75% vermindert!!

 • André Kamp

  Kundige therapeut, weet wat hij doet. Ik had er na 1 behandeling al baat bij!

 • D. Almekinders

  Gelukkig kan een massage in de loop van de zwangerschap ook zittend gegeven worden, een echte aanrader voor iedere zwangere dus!

 • A.H. uit Stellendam

  Mocht ik ooit nog andere problemen ondervinden, dan ga ik hier zeker weer naar toe!!

 • Diana K. uit Herkingen

  Ik had niet verwacht dat we met 3 behandelingen zo'n resultaat zouden behalen, ik ga reclame voor jou maken ;-)

 • Marion v.d. N

  Heel blij ben ik dat ik De Leeuw Massagetherapie heb gebeld. In dat gesprek kon ik duidelijk uitleggen wat er aan de hand was en waar ik tegenaan liep!

 • M. Koene

  Doordat ik met zware tassen om mijn schouder liep kreeg ik daar veel last van. De tips die ik van Ron kreeg  zorgen er voor dat ik er nu anders mee om ga!

 • P. B. uit Dirksland

  De behandel combinatie van een chiropractor en die van jou heb ik als zeer prettig ervaren, heel fijn dat dit uit het zelfde verzekeringspakket kan worden opgelost! Je hebt hierdoor bij mij de puntjes op de i gezet!

 • Lianne

  Ik ben heel blij dat ik met mijn spoedgeval zo snel bij je terecht kon voor een behandeling, om nog een week door te moeten lopen met die pijn was voor mij geen optie!

 • Krijn

  Ik ben er nog iedere dag blij mee dat Ron die zeer vervelende blessure heeft genezen :-).

 • Julia

  Mijn schouder deed de hele dag pijn, toen kwam ik bij Ron terecht en al na 1 (pijnlijke) behandeling kon ik mijn arm al omhoog krijgen!

 • Temara

  Super bedankt voor de fijne behandelingen van mijn schouder / bovenarm. Het gaat nu weer goed met mijn spieren.

Meer reacties...

Gratis advies

Ik geef gratis advies voor klachtgericht behandelen en preventief onderhoud.  Neem vrijblijvend contact met mij op.